22.1.09

On-U Sound rarities

Οι αδυναμίες δύσκολα κρύβονται... Με αφορμή την ανταλλαγή μηνυμάτων τις τελευταίες μέρες σε mailing list φίλων της On-U Sound, έφτιαξα και ανέβασα ένα mix με σπάνια κομμάτια, που είτε κυκλοφόρησαν στο label της On-U είτε υπήρξαν remix του Adrian Sherwood σε συνεργασίες του με άλλα γκρουπ και μουσικούς.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν η σπάνια dub version ενός κομματιού του Bim Sherman, το ορθόδοξο roots dub των Dub Syndicate, η ethnic ψυχεδέλεια των African Head Charge, το πειραματικό industrial-dub των γιαπωνέζων Audio Active, τα future blues των Little Axe, αλλά κι ένα πρόσφατο φλερτ του label με το dubstep στη συνεργασία του θρυλικού Lee Perry με τους Moody Boyz.

Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται η υπερκινητική dub version του "Charge" των Asian Dub Foundation, το υποβλητικό wild dub remix του "Death Of A Party" των Blur, αλλά και οι εγγύτερες στο πρωτότυπο ανα-μίξεις κομματιών του Jeb Loy Nichols και των Reverend & The Makers.

On-U Sound rarities (info + d/l link) [Play now]

1. New Age Steppers: Strong Foundation

2. African Head Charge: Run Come See Me
3. Dub Syndicate: Ital Breakfast (version 2)
4. Asian Dub Foundation: Charge (Sherwood Dub)
5. Jeb Loy Nichols: As The Rain (On-U Sound remix edit)
6. Blur: Death Of A Party (Well Blurred remix)
7. Little Axe: Outsider
8. Audio Active: Citizen Zombie (Sound Crash version)
9. Reverend & The Makers: Sundown On The Empire (Adrian Sherwood On-U Sound remix)
10. Lee Perry vs The Moody Boyz: God Smiled

Περισσότερες anorak πληροφορίες για κάθε track, αλλά και η δυνατότητα να ακούσετε και να κατεβάσετε το mix, στο site του podomatic.

Δεν υπάρχουν σχόλια: