1.12.09

Antonios Samaras & the rousfeti system

(κλικ για μεγέθυνση)

Επάνω:

Ένα πολύ διδακτικό περιστατικό αναφέρεται σε αρχείο του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών. Στο έγγραφο που ήρθε στη δημοσιότητα πέρσι τον Δεκέμβρη με την πάροδο 30 χρόνων από την ημερομηνία συγγραφής και αποστολής του, μετά τον επακόλουθο αποχαρακτηρισμό του, ο βρετανός πρέσβης στην Αθήνα R. Miles περιγράφει τις εντυπώσεις του από τη συζήτηση που είχε με τον νεαρό πολιτικό Αντώνη Σαμαρά το 1978. Αναδημοσιεύτηκε τότε σε αρκετά μπλογκ˙ νομίζω μια από τις πρώτες αναφορές έγινε εδώ.

Χθες:
Α. Σαμαράς: «Αναλαμβάνω την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσω την παράταξη σε νέους αγώνες για την πρόοδο του ελληνικού λαού και κυρίως για το δικαίωμα της ελπίδας στα νέα παιδιά του τόπου μας».

ΥΓ. Κατά κανόνα αποφεύγω να αναδημοσιεύω χιουμοριστικά chain-mail. Η ποιότητα του χιούμορ τους είναι συνήθως αντιστρόφως ανάλογη με την ταχύτητα διάδοσής τους. Αυτό που μου ήρθε όμως χθες το μεσημέρι ήταν νομίζω αρκετά έξυπνο, το βάζω για όποιον δεν το έχει δει:


4 σχόλια:

μ είπε...

Είναι να κλαις με το περιστατικό στην Πύλο και να γελάς με το mail (ή πάλι να κλαις αν είσαι Ντορικός και βάζελος μαζί).

head charge είπε...

Εμένα, κάτι για Σκύλλα και Χάρυβδη μου ήρθε να συμπληρώσω, αλλά γούστα είναι αυτά!

χαρη είπε...

Head καλό μήνα!

διδακτικότατη η ανάρτηση, μόνο που προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτός δίπλα στον μπαμπα-βρυκόλακα ποιος είναι ;
(δλδ πάλι ανενημέρωτη ; )
:(

head charge είπε...

χάρη, αν δεν παρακολουθείς τα ποδοσφαιρικά είναι πολύ λογικό να μην έπιασες το αστείο. Δες εδώ. :)