3.3.10

μικρά (12)

- Μήπως ο έλληνας εργαζόμενος που συνάντησε τυχαία τον Γιώργο Παπανδρέου στον δρόμο και εκδήλωσε την άμεση επιθυμία του να χαρίσει τον μισθό του για το καλό της πατρίδας ήταν ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας;

- Η παθολογία της ελληνικής παραγωγής μέσα από ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: ενώ η Ελλάδα στον τομέα της πολιτικής ανάλυσης διαθέτει αφθονία από Πρετεντέρηδες που είναι σε θέση να καλύψουν και με το παραπάνω τις εσωτερικές της ανάγκες, την ίδια στιγμή σήμερα κάνει αθρόα εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων από το εξωτερικό.

- Ένας κόσμος γεμάτος εκπλήξεις: οι αμερικανοί έπεσαν από τα σύννεφα διαπιστώνοντας ότι το Ιράκ δε διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής, οι ευρωπαίοι ανακάλυψαν ξαφνικά με μεγάλη κατάπληξη ότι η Ελλάδα δεν πληρούσε τους όρους ένταξης στο ευρώ και οι έλληνες ψηφοφόροι σοκάρονται βλέποντας ότι η νέα κυβέρνηση παρά τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις έχει βάλει σκοπό να κάνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη να φαντάζει μετριοπαθής.

13 σχόλια:

μ είπε...

χαχα

Παίζει επίσης βάσει των τόσων ταξιδιών του τελευταία ο πολίτης που συνάντησε να μην ήταν Έλληνας.

ELvA είπε...

Αλλαζοντας λιγο τα λογια του φιλου Μανου, αναρρωτιεμαι μηπως τελικα πηγε σε αλλη χωρα και συναντησε... ξενους και οχι Ελληνες; Θα μας τρελλανουν με ολα αυτα που ακουμε για χαρισματα μισθων κλπ 'κουφα'!:0

head charge είπε...

Λέτε να μπερδεύτηκε έτσι; Αυτό εξηγεί πολλά!

Πάντως στις συνεντεύξεις του στο εξωτερικό βγάζει κάτι από το (καταπράσινο) Gummy Bear: «θα είμαι καλό παιδί / άριστος μαθητής / θα είμαι συνεπής / θα κάνω ό,τι πεις» κτλ.

Ανώνυμος είπε...

Και γω το σκέφτηκα αυτό με τον τσολιά!

head charge είπε...

Φαντάζομαι θα το σκέφτηκαν κι αρκετοί ακόμα!

Πάντως από παλιότερο ποστ διαπιστώθηκε ότι ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας διχάζει το κοινό του head charge.

Frankie είπε...

Έλληνας ήταν παιδιά. Κάτοικος όμως υπερ-βορειων προαστίων. Από Εκάλη και πάνω....(κανας γείτονας του Γιωργάκη δλδ)

head charge είπε...

Δεν αποκλείεται τελικά να ήταν εργαζόμενος σε αναψυκτήριο και στην πραγματικότητα να του είπε: «Για το καλό της πατρίδας, θυσιάζω και τον έναν μου ινδό» - κι ο ΓΑΠ να παράκουσε.

χαρη είπε...

χα χα (για τον gummy bear λέω)

(υπερβαίνω, με αίσθημα ανωτερότητας, τα σχόλια περί ελληνοφρενών :))))) )

παντως υπάρχει περίπτωση head το δάχτυλο τής αφροδίτης αυτόν να εννοούσε (εκείνη, ως Θεά, τον ήξερε δλδ πριν τον μάθουμε εμείς, και τον προειδοποίησε καταλλήλως)

(υγ: για τον "πολίτη τού γαπ" λέω ε;...)

head charge είπε...

χάρη, στο αντιτσολιακό στρατόπεδο δεν ήσουν μόνη - κι εγώ παραμένω αμφίθυμος!

Πάντως, αποκαλύφτηκε τελικά τι διάλο πράμα είναι αυτός ο Νέος Πατριωτισμός που μας είχαν φάει τα αυτιά τόσο καιρό και πόσο ακριβώς κοστολογείται.

Για την Αφρούλα δεν ξέρω, νομίζω ότι αν ήθελε να φωτογραφίσει τον συγκεκριμένο πολίτη, θα έκανε άλλη χειρονομία - τύπου σέικερ.

χαρη είπε...

α, έχεις δίκιο Χεντ! (για την αγαλματική-αφροδισιακή "χειρονομία")

εδώ ταιριάζει και ένα βίδεο τού πανούση με τον ζορμπά - κάπου το είδα αλλά δεν θυμάμαι πού - και δυστυχώς βιάζομαι τώρα - (θα επανέλθω)

head charge είπε...

Α ναι χάρη, το ξέρω το σκετς του Πανούση πάνω στον επιταχυνόμενο ρυθμό του «Ζορμπά», νομίζω το έπαιζε τακτικά στις παραστάσεις του πολλά χρόνια! Ταιριαστό, αν και έχει κάνει και πολύ καλύτερα νούμερα, θα έλεγα.

χαρη είπε...

ναι εντάξει, δεν ήξερα πόσον καιρό "παίζει" γιατί δεν τον παρακολουθώ και στενά! (έχω την ίδια "αμφιθυμία" απέναντί του που έχεις εσύ προς τον τσολιά..)

[ τον έχω πιάσει (παλιότερα) (ειδικά τότε με τις δίκες) να'ναι και μισογύνης (θυμάμαι κάτι μικροαστικότατα αστειάκια κατά της μοναδικής γυναίκας κατηγορούμενης και τών "ερωτικών" της περιοχών...) και άκρως "συνηθισμένος" (με τη χειρότερη έννοια) έλλην, και ό,τι άλλο θέλεις ]

όσο για τον "νέο" πατριωτισμό : αυτή η βαλίτσα πάει κι έρχεται μονίμως - πιθανώς ελλείψει πραγματικού προορισμού...

head charge είπε...

χάρη, μαζί σου και για τον Πανούση - πότε ζέστη πότε κρύο. Γενικά πάντως είναι συνειδητά politically incorrect το χιούμορ του.