28.5.09

Top 3 ατάκες στο debate

Δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένα άλλο highlight, αφού δεν το παρακολούθησα από την αρχή, ξεχωρίζω όμως γρήγορα ένα πρόχειρο top 3 σπαρταριστών στιγμών:

- Ο Καραμανλής να αισθάνεται ότι «τάπωσε» την αξιωματική αντιπολίτευση θυμίζοντας το ξύλο σε συνταξιούχους και αγρότες - σε αντίθεση προφανώς με την κυβέρνησή του που δεν έδειρε ποτέ κανέναν.

- Ο Παπανδρέου να δηλώνει ότι οι οικολογικές ευαισθησίες του ΠΑΣΟΚ φαίνονται κι από το σήμα του: είναι ήλιος και είναι πράσινος.

- Ο Καρατζαφέρης να μετράει και να βρίσκει δύο εκατομμύρια τους μουσουλμάνους που ζουν εδώ, οι οποίοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα θα γίνουν σε λίγα χρόνια πέντε. Ξέχασε να αναφέρει ότι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μαζί τους έως τότε θα έχουν πλακώσει ο Αντίχριστος και οι εξωγήινοι.

4 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

σου ξέφυγε το νταιλίκι της παπαρήγας για τον εφοριακό έλεγχο. πάρε λινκάκι να το ακούσεις όλο (βασικά τίποτα ενδιαφέρον, όμως οι ερωτήσεις του σρόιτερ ήταν όλες γαμάτες)

bunnysuicides είπε...

βασικά τώρα θυμήθηκα ότι το συμπαθείς το κκε (ή δεν ήσουν εσύ?). δεν το πα για να σε πικάρω το προηγούμενο, απλά μου κανε πολύ εντύπωση

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοάσχετο και όχι: δεν είδα το ντιμπέιτ, αλλά την ίδια ώρα άκουγα μια διάλεξη για τους Οθωμανούς (Έλληνες, Άραβες, Τούρκους, Εβραίους, Σλαβομακεδόνες, Βούλγαρους) μετανάστες στην Αμερική (τέλος 19ου - αρχές 20ού αιώνα). Οι "ντόπιοι" Αμερικανοί έβλεπαν τους Έλληνες εκείνης της γενιάς μεταναστών όπως βλέπουν σήμερα στην Ελλάδα τους Πακιστανούς. Γι'αυτό και οι Αχέπανς χρησιμοποίησαν τον όρο American Hellenic και όχι American Greek. Λίγο σχετικό λοιπόν, με τα όσα είπε ο Καρατζαφέρης.
(υπήρχε και παλιότερη αρθρογραφία του Ιού, αν θυμάμαι καλά)

head charge είπε...

Αποκαλύφτηκε ο πρακτόρικος ρόλος σου, κούνελε του ευρωμονόδρομου και των μονοπωλίων! :-)

Όχι, δεν το πρόλαβα το σημείο που λες, αλλά νομίζω ότι φαντάζομαι τι ειπώθηκε - θενκς για το λινκ, αλλά βαρέθηκα να κάτσω να ακούσω όλη τη διαδικασία από την αρχή...

Πάντως, για να μην κάνω διακρίσεις, να ξεχωρίσω επίσης την πολλοστή φορά που η Αλέκα διατυπώνει το φοβερό ρητορικό ερώτημα «τι θέλετε; να παίξουμε ξύλο;», αλλά και το άνοιγμα του Αλαβάνου στο emo-goth ακροατήριο: την κάπως ξεκάρφωτη αναφορά στους «πάρα πολλούς νέους που παίρνουν ναρκωτικά και αυτοκτονούν».

Δύτη, δεν έχασες τίποτα, η διάλεξη που πήγες ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα... Κάπως σχετικό με αυτό που λες, είδα πρόσφατα στο youtube ένα βίντεο όπου ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να αντισταθμίσει την υψηλή εγκληματικότητα των πρώτων ελλήνων μεταναστών στις ΗΠΑ με απίστευτα γελοία επιχειρήματα.