17.5.10

Πίσω από τις κάμερες

(κλικ για μεγέθυνση)

Από τα Κουραφέλκυθρα του Αντώνη Βαβαγιάννη

6 σχόλια:

ELvA είπε...

Πεσ τα ΗC! Πισω απο τις καμερες κρυβεται η πραγματικοτητα που καποιοι μασκαρευουν καθημερινα και μας τη σερβιρουν μετα για ειδηση! ;(
Και που ειμαστε ακομα, εχουμε πολυ ακομα δρομο...

Καλο απογευμα

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σχετική είναι η Αλήθεια, μου θύμησες..



Καλό ξημέρωμα Head Charge. Με χαμόγελο απόψε η νύχτα..

silentcrossing είπε...

Εγώ πάντως τα θέματα τα βρήκα βατά (έτσι για να σου πάω κόντρα) :)

Δεν μπορώ ωστόσο να καταλάβω αυτό το χαμό τις τελευταίες μέρες με το θέμα της αυτομόρφωσης. Λές και επρόκειτο πάλι για κάποια συνομωσία εναντίον των νέων της Ελλάδας. Σε καλό τους...

head charge είπε...

Έλβα, Κατερίνα, περισσότερο χιουμοριστική πρόθεση είχε η ανάρτηση παρά μελαγχολική ή καταγγελτική. Αν και στην πραγματικότητα λέει κάμποσες αλήθειες για τον τρόπο λειτουργίας των τηλεοπτικών μέσων!

Σάιλεντ, νομίζω ότι αυτό που ενόχλησε στα θέματα των Νέων Ελληνικών ήταν η ανάδειξη της κυρίαρχης ιδεολογίας του ΥΠΕΠΘ σε κείμενο εξετάσεων, με ζητούμενες απαντήσεις την αναπαραγωγή των δικών του θέσεων περί «δια βίου μάθησης», «προσαρμοστικότητας», «ατομικής διαδρομής» κτλ.

χαρη είπε...

δεν ξέρω τίποτα για τα θέματα, μ΄εκνευρίζει η ιδέα ότι βάλαν αυτό που λέτε (οπότε σίγουρα μπήκε με τή λογική που λες, Head) (θυμάμαι ότι πάντοτε η έκθεση έμπαινε μ' αυτή τη λογική πάντως) (κι ήταν και τό χειρότερό μου μάθημα) Και πάντως η γελοιογραφία είναι σούπερ! :)

head charge είπε...

Το στριπ δεν είχε σκοπό να κριτικάρει τα θέματα των Νέων Ελληνικών, αλλά μιας και πήγε εκεί η κουβέντα, δείτε κι ένα καλό σχετικό άρθρο στην Αυγή της περασμένης Κυριακής.