3.1.11

Come Down With Us

Τη συγκεκριμένη συλλογή την είχα γράψει κάπου εφτά χρόνια πριν˙ την ξέθαψα πρόσφατα και την ξανάκουσα, παίρνοντας έτσι την ιδέα να την ανεβάσω εδώ, μαζί με άλλες δύο ακόμη, κάπως σαν αντιστάθμισμα για το διάστημα της (έως τώρα και επερχόμενης) αναγκαστικής απουσίας μου από το μπλογκ και τις διαδικτυακές γειτονιές γενικότερα.

Ξεκινώντας από τις ΗΠΑ και πηγαίνοντας προς Βρετανία, με κάποιες στάσεις σε Καναδά, Ιρλανδία και Γαλλία, οι επιλογές των κομματιών μπορεί να μην αποτελούν τον ορισμό του σπάνιου ή ψαγμένου, φτιάχνουν όμως ένα ενδεικτικό soundtrack της μουσικής των late 90s - early 00s και καταγράφουν κάμποσες προσωπικές αδυναμίες.

Καλή χρονιά!


Come Down With Us (18 trks; 74m 41s)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε πρόλαβα δυστυχώς για να σου ευχηθώ και από εδώ να τελειώνεις γρήγορα με τους κρετείνους που έμπλεξες, αλλά και να σε ενημερώσω και ότι κυκλοφόρησε και το African Head 2, κάτι όμως μου λέει ότι μας διαβάζεις και από εκεί που είσαι :)

Καλή χρονιά να έχεις head, υπομονή και δύναμη και γύρνα πίσω γρήγορα γιατί έρχονται καλές συναυλίες και ψάχνω παρέα ;)

δύτης των νιπτήρων είπε...

Μα, πού είχες χαθεί εσύ; Καλή χρονιά!

head charge είπε...

Silent, Δύτη και λοιποί φίλοι, ένα πολύ καθυστερημένο ευχαριστώ για τις ευχές (μάλλον καλό Πάσχα πρέπει να σας πω τώρα)... η εποχή που έγραφα στο μπλογκ και σχολίαζα αλλού μοιάζει αυτή τη στιγμή σαν μακρινή ανάμνηση. Κατά τα άλλα, αν και εξαφανισμένος, είμαι καλά - η θητεία είναι αλήθεια πως δίνει πολλές ιδέες και αφορμές για αναρτήσεις, αλλά ελάχιστο χρόνο για να υλοποιηθούν.

Εις το επανιδείν, λοιπόν!

δύτης των νιπτήρων είπε...

Ωπ, κάτσε να σε προλάβω πριν ξαναεξαφανιστείς! Δεν τόξερα ότι ήσουν φαντάρος, αν και το ψιλομάντεψα. Καλή δύναμη για τη συνέχεια! κι εμείς, εδώ θάμαστε. :)